Skip to content

Privatlivs politik

Dit privatliv er vigtigt for os. Dette er »We are Friends«, Inc’s politik om beskyttelse af personlige oplysninger og overholde enhver gældende lovgivning og regulering vedrørende personlige oplysninger, vi kan samle om dig, herunder via vores app, »We are Friends«, og dets tilknyttede tjenester.

Personlige oplysninger er enhver information om dig, som kan bruges til at identificere dig. Dette omfatter oplysninger om dig som en person (f.eks. navn, adresse og fødselsdato), dine enheder, betalingsoplysninger og endda oplysninger om, hvordan du bruger en app eller en online-tjeneste.

I tilfælde af at vores app indeholder links til tredjepartswebsteder og -tjenester, skal du være opmærksom på, at disse websteder og tjenester har deres egne privatlivspolitikker. Efter at have fulgt et link til ethvert tredjeparts indhold, bør du læse deres indsendte privatlivspolitiske oplysninger om, hvordan de indsamler og bruger personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik gælder ikke for nogen af ​​dine aktiviteter, når du har forladt vores app.

Denne politik er effektiv pr. 15. april 2022.

Oplysninger vi indsamler
 
Oplysninger, vi indsamler, falder i en af to kategorier: “Frivilligt forudsat” information og “Automatisk indsamlet” information.
 
“Frivilligt forudsat” information refererer til alle oplysninger, du bevidst og aktivt giver os, når du bruger vores app og tilhørende tjenester.
 
“Automatisk indsamlet” information refererer til nogen information, der automatisk sendes af din enhed i løbet af adgang til vores app og dens tilknyttede tjenester.

Log Data

Når du har adgang til vores servere via vores app, kan vi automatisk logge de standarddata, der leveres af din enhed. Det kan omfatte din enheds internetprotokol (IP) -adresse, din enhedstype og version, din aktivitet inden for app’en, klokkeslæt og dato og andre detaljer om din brug.

Desuden, når du støder på visse fejl, mens du bruger appen, indsamler vi automatisk data om fejlen og omstændighederne omkring dets forekomst. Disse data kan indeholde tekniske detaljer om din enhed, hvad du forsøgte at gøre, når fejlen skete, og andre tekniske oplysninger vedrørende problemet. Du må eller måske ikke modtage meddelelse om sådanne fejl, selv i det øjeblik de opstår, at de har fundet sted, eller hvad fejlen er.

Vær opmærksom på, at mens disse oplysninger måske ikke personligt identificerer sig selv, kan det være muligt at kombinere det med andre data til personligt at identificere individuelle personer.

 

Enhedsdata

Vores app kan få adgang til og indsamle data via enhedens indbyggede værktøjer, f.eks.:

  • Kamera
  • Mikrofon
  • Telefon / SMS
  • Opbevaring, fotos og / eller medier
  • Meddelelser
  • Voice Assistance.
  • Baggrundsdata opdateres
  • Mobile data
  • Enhed / app historie

Når du installerer appen eller bruger enhedens værktøjer i appen, anmoder vi om tilladelse til at få adgang til disse oplysninger. De specifikke data, vi indsamler, kan afhænge af de enkelte indstillinger for din enhed og de tilladelser, du giver, når du installerer og bruger appen.

 

Personlig information

Vi kan bede om personlige oplysninger – for eksempel, når du abonnerer på vores nyhedsbrev eller når du kontakter os – som kan omfatte et eller flere af følgende:

 

Legitime grunde til at behandle dine personlige oplysninger

 

Vi indsamler og bruger kun dine personlige oplysninger, når vi har en legitim grund til at gøre det. I hvilket tilfælde indsamler vi kun personlige oplysninger, der er rimeligt nødvendigt for at give vores tjenester til dig.

 

Indsamling og brug af oplysninger

 

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du gør et af følgende på vores hjemmeside:

  • Tilmeld dig en konto
  • Tilmeld dig for at modtage opdateringer fra os via e-mail eller sociale mediekanaler
  • Brug en mobil enhed eller webbrowser til at få adgang til vores indhold
  • Kontakter os via e-mail, sociale medier eller på lignende teknologier
  • Når du nævner os på sociale medier

Vi kan indsamle, holde, bruge og videregive oplysninger til følgende formål, og personlige oplysninger behandles ikke yderligere på en måde, der er uforenelig med disse formål:

  • At give dig vores app og platforms kernefunktioner og -tjenester
  • At levere produkter og / eller tjenester til dig
  • At kontakte og kommunikere med dig
  • For analyser, markedsundersøgelse og forretningsudvikling, herunder at drive og forbedre vores app, tilhørende applikationer og tilhørende sociale medier platforme
  • Til reklame og markedsføring, herunder at sende dig salgsfremmende oplysninger om vores produkter og tjenester og information om tredjeparter, som vi overvejer, kan være af interesse for dig
  • For at give dig adgang til og bruge vores app, tilhørende platforme og tilhørende sociale mediekanaler
  • For teknisk vurdering, herunder at betjene og forbedre vores app, tilknyttede applikationer og tilhørende sociale medier platforme

Vi kan kombinere frivilligt forudsat og automatisk indsamlede personlige oplysninger med generelle oplysninger eller forskningsdata, vi modtager fra andre, betroede kilder. For eksempel, hvis du accepterer os, at få adgang til dine sociale medieprofiler, kan vi kombinere oplysninger, der er hentet fra disse profiler med oplysninger, der er modtaget fra dig direkte for at give dig en forbedret oplevelse af vores app og tjenester.

 

Sikkerhed af dine personlige oplysninger

 

Når vi indsamler og behandler personlige oplysninger, og mens vi bevarer disse oplysninger, vil vi beskytte det inden for kommercielt acceptabelt middel til at forhindre tab og tyveri, samt uautoriseret adgang, oplysning, kopiering, brug eller ændring.

Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte de personlige oplysninger, du giver os, gør vi opmærksom på, at ingen metode til elektronisk transmission eller opbevaring er 100% sikker, og ingen kan garantere absolut datasikkerhed.

Du er ansvarlig for at vælge enhver adgangskode og dens samlede sikkerhedsstyrke, hvilket sikrer sikkerheden for dine egne oplysninger inden for grænserne for vores tjenester.

For eksempel sikrer eventuelle adgangskoder, der er knyttet til adgang til dine personlige oplysninger og konti, sikre og fortrolige.

 

Hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger

 

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe vi har brug for det. Denne tidsperiode kan afhænge af, hvad vi bruger dine oplysninger til i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. For eksempel, hvis du har givet os personlige oplysninger som led i at oprette en konto hos os, kan vi muligvis beholde disse oplysninger i den varighed, din konto eksisterer på vores system. Hvis dine personlige oplysninger ikke længere er nødvendige til dette formål, sletter vi det eller gør det anonymt ved at fjerne alle detaljer, der identificerer dig.

Men om nødvendigt kan vi bevare dine personlige oplysninger for vores overholdelse af en juridisk, regnskabsmæssig eller rapporteringsforpligtelse eller til arkiveringsformål i den offentlige interesse, videnskabelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål.

Aldersbegrænsning

For at bruge appen og de tilhørende tjenester skal brugeren være mindst 15 år på registreringstidspunktet.

Børns privatliv

Vi retter ikke nogen af vores produkter eller tjenester direkte til børn under 15 år, og vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger om børn under 15 år.

 

Offentliggørelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive personlige oplysninger til:

  • En forælder, datterselskab eller affiliate af vores virksomhed
  • Tredjepartsudbydere med det formål at gøre det muligt for dem at levere deres tjenester, herunder (uden begrænsning) IT-tjenesteudbydere, datalagring, hosting og serverudbydere, analyser, fejlloggere, gældsopsamling, vedligeholdelse eller problemløsning udbydere, markedsføring Udbydere, professionelle rådgivere og betalingssystemer operatører
  • Vores medarbejdere, entreprenører og / eller beslægtede enheder
  • Vores eksisterende eller potentielle agenter eller forretningspartnere
  • Kreditrapporteringsbureauer, domstole, tribunaler og regulerende myndigheder, hvis du undlader at betale for varer eller tjenesteydelser, vi har givet til dig
  • Domstole, tribunaler, regulerende myndigheder og retshåndhævende myndigheder som krævet i loven i forbindelse med enhver faktisk eller potentielle retssager eller for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder
  • Tredjeparter, herunder agenter eller underleverandører, der hjælper os med at levere information, produkter, tjenester eller direkte markedsføring til dig
  • Tredjeparter til at indsamle og behandle data
  • En virksomhed, der køber, eller som vi overfører alle eller væsentligt alle vores aktiver og forretninger

Tredjeparter, vi bruger i øjeblikket, omfatter:

  • Google Analytics.
  • Maierlite
  • Stripe
  • AWS

 

Internationale overførsler af personlige oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares og / eller behandles i USA, eller hvor vi eller vores partnere, datterselskaber og tredjepartsleverandører opretholder faciliteter.

De lande, som vi lagrer, behandler eller overfører dine personlige oplysninger, har muligvis ikke de samme databeskyttelseslove som det land, hvor du oprindeligt gav oplysningerne. Hvis vi overfører dine personlige oplysninger til tredjeparter i andre lande: (i) vil vi udføre disse overførsler i overensstemmelse med kravene i gældende lovgivning og (ii) vi vil beskytte de overførte personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

 

Dine rettigheder og styrer dine personlige oplysninger:

 

Dit valg: Ved at levere personlige oplysninger til os forstår du, at vi vil indsamle, holde, bruge og videregive dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Du behøver ikke at levere personlige oplysninger til os, men hvis du ikke gør det, kan det påvirke din brug af vores app eller de produkter og / eller tjenester, der tilbydes på eller gennem det.
 
Oplysninger fra tredjepart: Hvis vi modtager personlige oplysninger om dig fra en tredjepart, beskytter vi det som angivet i denne privatlivspolitik. Hvis du er en tredjepart, der giver personlige oplysninger om en anden, repræsenterer du og garanterer, at du har en sådan persons samtykke til at levere de personlige oplysninger til os.
 

Markedsføringstilladelse: Hvis du tidligere har accepteret os at bruge dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du til enhver tid ændre dit sind ved at kontakte os ved hjælp af nedenstående detaljer.

Adgang: Du kan anmode om detaljer om de personlige oplysninger, som vi holder om dig.

Korrektion
: Hvis du mener, at alle oplysninger, vi holder om dig, er unøjagtigt, forældet, ufuldstændigt, irrelevant eller vildledende, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil tage rimelige skridt for at rette op på alle oplysninger, der viser sig at være unøjagtige, ufuldstændige, vildledende eller forældet.


Ikke-diskrimination
: Vi vil ikke diskriminere dig for at udøve nogen af dine rettigheder over dine personlige oplysninger. Medmindre dine personlige oplysninger er forpligtet til at give dig en bestemt tjeneste eller tilbud (for eksempel at betjene et bestemt indhold til din enhed), vil vi ikke nægte dig varer eller tjenester og / eller opkræve dine forskellige priser eller satser for varer eller tjenesteydelser, herunder give rabatter eller andre fordele eller pålægge sanktioner eller give dig et andet niveau eller kvalitet af varer eller tjenesteydelser.

Meddelelse om dataovertrædelser: Vi overholder de love, der gælder for os med hensyn til eventuelle databrud.

Klager: Hvis du mener, at vi har overtrådt en relevant databeskyttelseslov og ønsker at klage, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående detaljer og give os detaljerede detaljer om det påståede brud. Vi vil straks undersøge din klage og svare på dig, skriftligt, at sætte udfaldet af vores undersøgelse og de trin, vi vil tage for at håndtere din klage. Du har også ret til at kontakte en regulerende instans eller databeskyttelsesmyndighed i forhold til din klage.

Afmeld: For at afmelde dig fra vores e-mail-database eller opt-out of kommunikation (herunder marketingkommunikation), bedes du kontakte os ved hjælp af detaljerne i denne privatlivspolitik eller opt-out ved hjælp af de opt-out-faciliteter, der leveres i meddelelsen. Vi må muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet.

 

Forretningsmæssige overførsler

 

Hvis vi eller vores aktiver er erhvervet, eller i det usandsynlige tilfælde, at vi går ud af forretninger eller går ind i konkurs, vil vi omfatte data, herunder dine personlige oplysninger, blandt de aktiver, der overføres til alle parter, der erhverver os. Du anerkender, at sådanne overførsler kan forekomme, og at alle parter, der erhverver os, måske i det omfang, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning, fortsat bruger dine personlige oplysninger i henhold til denne politik, som de vil blive forpligtet til at antage, som det er grundlaget for noget ejerskab eller brugsrettigheder vi har over sådanne oplysninger.

 

Grænser for vores politik

Vores app kan linke til eksterne websteder, der ikke drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke har kontrol over indholdet og politikkerne for disse websteder og ikke kan acceptere ansvar eller ansvar for deres respektive privatlivspraksis.

 

Ændringer i denne politik


Efter vores skøn kan vi ændre vores privatlivspolitik for at afspejle opdateringer til vores forretningsprocesser, aktuelle acceptable praksis eller lovgivningsmæssige eller lovgivningsmæssige ændringer. Hvis vi beslutter at ændre denne privatlivspolitik, vil vi sende ændringerne her.

Hvis ændringerne er betydelige, eller hvis det kræves i henhold til gældende lov, kontakter vi dig (baseret på dine valgte præferencer for kommunikation fra os) og alle vores registrerede brugere med de nye detaljer og links til den opdaterede eller ændrede politik.

Hvis det kræves ved lov, får vi din tilladelse eller giver dig mulighed for at vælge eller vælge, som relevant, eventuelle nye anvendelser af dine personlige oplysninger.

 

Yderligere oplysninger om generel databeskyttelsesforordning (GPDR) overholdelse (EU)

 

DATA CONTROLLER / DATA PROCESSOROR

GDPR skelner mellem organisationer, der behandler personlige oplysninger til deres egne formål (kendt som “datakontrollere”) og organisationer, der behandler personlige oplysninger på vegne af andre organisationer (kendt som “Data Processors”). Vi, “We are Friends«, INC, placeret på adressen, der er angivet i vores CACTION US-sektion, er en datakontroller med hensyn til de personlige oplysninger, du giver til os.

 

Retsgrundlag til behandling af dine personlige oplysninger

Vi indsamler kun og bruger dine personlige oplysninger, når vi har en lovlig ret til at gøre det. I så fald vil vi indsamle og bruge dine personlige oplysninger lovligt, retfærdigt og på en gennemsigtig måde. Hvis vi søger dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, og du er under 16 år, vil vi søge din forælder eller advokats samtykke til at behandle dine personlige oplysninger til det pågældende formål.

Vores lovlige baser afhænger af de tjenester, du bruger, og hvordan du bruger dem. Det betyder, at vi kun indsamler og bruger dine oplysninger på følgende grunde:

 

Samtykke fra dig

Hvor du giver os samtykke til at indsamle og bruge dine personlige oplysninger til et bestemt formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med de faciliteter, vi leverer; Dette vil dog ikke påvirke enhver brug af dine oplysninger, der allerede har fundet sted. Du kan acceptere at give din e-mailadresse med det formål at modtage marketing e-mails fra os. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig igen. Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du trækker dit samtykke tilbage, er du velkommen til at forhøre dig hos os. Du finder informationen i detaljerne i afsnittet Kontakt os i denne privatlivspolitik.

 

Udførelse af en kontrakt eller transaktion

Hvor du har indgået en kontrakt eller transaktion hos os eller for at tage forberedende skridt forud for at indgå en kontrakt eller transaktion med dig. For eksempel har vi brug for tekniske oplysninger om din enhed for at give de væsentlige funktioner i vores app.

 

Vores legitime interesser

Hvor vi vurderer, er det nødvendigt for vores legitime interesser, som for os er at levere, drive, forbedre og formidle vores tjenester. For eksempel indsamler vi tekniske oplysninger om din enhed for at forbedre og personliggøre din oplevelse af vores app. Vi betragter vores legitime interesser til at omfatte forskning og udvikling, forståelse af vores publikum, markedsføring og fremme af vores tjenester, foranstaltninger truffet for at drive vores tjenester effektivt, markedsføringsanalyse og foranstaltninger, der træffes for at beskytte vores juridiske rettigheder og interesser.

 

Overholdelse af loven

I nogle tilfælde kan vi have en juridisk forpligtelse til at bruge eller holde dine personlige oplysninger. Sådanne tilfælde kan omfatte (men er ikke begrænset til) Domstolens ordrer, strafferetlige undersøgelser, regeringsanmodninger og lovgivningsmæssige forpligtelser. Hvis du har yderligere henvendelser om, hvordan vi bevarer personlige oplysninger for at overholde loven, er du velkommen til at forhøre dig hos os. Du finder detaljer om kontakt under Kontakt os i denne privatlivspolitik.

 

Internationale overførsler uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

Vi vil sikre, at enhver overførsel af personlige oplysninger fra lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til lande uden for EØS vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. Ved anvendelse af standard databeskyttelsesklausuler, der er godkendt af Europa-Kommissionen eller brugen af bindende virksomhedsregler eller andre juridisk accepterede midler.

 

Dine rettigheder og styrer dine personlige oplysninger

Begræns: Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger, hvis (i) du er bekymret for nøjagtigheden af dine personlige oplysninger; (ii) du mener, at dine personlige oplysninger er blevet behandlet ulovligt (iii) du har brug for os til at opretholde de personlige oplysninger udelukkende med henblik på et retligt krav eller (iv) Vi er i betragtning af din indsigelse i forbindelse med forarbejdning på grundlag af legitime interesser.

Opsigelse mod behandling: Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger, der er baseret på vores legitime interesser eller almen interesse. Hvis dette gøres, skal vi give overbevisende legitime grunde til behandling, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder for at kunne fortsætte behandlingen af dine personlige oplysninger.

Dataoverførsel: Du har muligvis ret til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi holder om dig. Hvor det er muligt, vil vi angive disse oplysninger i CSV-format eller andet letlæseligt maskinformat. Du kan også have ret til at anmode om, at vi overfører disse personlige oplysninger til en tredjepart.

Sletning: Du har muligvis ret til at anmode om, at vi til enhver tid sletter de personlige oplysninger, vi holder om dig, og vi vil tage rimelige skridt til at slette dine personlige oplysninger fra vores aktuelle poster. Hvis du beder os om at slette dine personlige oplysninger, vil vi fortælle dig, hvordan sletningen påvirker din brug af vores app, hjemmeside eller produkter og tjenester. Der kan være undtagelser fra denne ret af specifikke juridiske grunde, som vi finder anvendelse for dig som svar på din anmodning. Hvis du opsiger eller sletter din konto, sletter vi dine personlige oplysninger inden for 30 dage efter sletningen af din konto. Vær opmærksom på, at søgemaskiner og lignende tredjeparter stadig kan bevare kopier af dine personlige oplysninger, der er blevet offentliggjort mindst én gang, som visse profiloplysninger og offentlige kommentarer, selv efter at du har slettet oplysningerne fra vores tjenester eller deaktiverede din konto.

 

Additional Disclosures for Australian Privacy Act Compliance (AU)

International Transfers of Personal Information

Where the disclosure of your personal information is solely subject to Australian privacy laws, you acknowledge that some third parties may not be regulated by the Privacy Act and the Australian Privacy Principles in the Privacy Act. You acknowledge that if any such third party engages in any act or practice that contravenes the Australian Privacy Principles, it would not be accountable under the Privacy Act, and you will not be able to seek redress under the Privacy Act.

 

Additional Disclosures for California Compliance (US)

Under California Civil Code Section 1798.83, if you live in California and your business relationship with us is mainly for personal, family, or household purposes, you may ask us about the information we release to other organizations for their marketing purposes.

To make such a request, please contact us using the details provided in this privacy policy with “Request for California privacy information” in the subject line. You may make this type of request once every calendar year. We will email you a list of categories of personal information we revealed to other organizations for their marketing purposes in the last calendar year, along with their names and addresses. Not all personal information shared in this way is covered by Section 1798.83 of the California Civil Code.

 

Do Not Track

Some browsers have a “Do Not Track” feature that lets you tell websites that you do not want to have your online activities tracked. At this time, we do not respond to browser “Do Not Track” signals.

We adhere to the standards outlined in this privacy policy, ensuring we collect and process personal information lawfully, fairly, transparently, and with legitimate, legal reasons for doing so.

 

Cookies and Pixels

At all times, you may decline cookies from our site if your browser permits. Most browsers allow you to activate settings on your browser to refuse the setting of all or some cookies. Accordingly, your ability to limit cookies is based only on your browser’s capabilities. Please refer to the Cookies section of this privacy policy for more information.

 

CCPA-permitted financial incentives

In accordance with your right to non-discrimination, we may offer you certain financial incentives permitted by the CCPA that can result in different prices, rates, or quality levels for the goods or services we provide.

Any CCPA-permitted financial incentive we offer will reasonably relate to the value of your personal information, and we will provide written terms that describe clearly the nature of such an offer. Participation in a financial incentive program requires your prior opt-in consent, which you may revoke at any time.

 

California Notice of Collection

In the past 12 months, we have collected the following categories of personal information enumerated in the California Consumer Privacy Act:

  • Demographics, such as your age or gender. This category includes data that may qualify as protected classifications under other California or federal laws.
  • Audio or visual data, such as photos or videos you share with us or post on the service.
  • Geolocation data.

For more information on information we collect, including the sources we receive information from, review the “Information We Collect” section. We collect and use these categories of personal information for the business purposes described in the “Collection and Use of Information” section, including to provide and manage our Service.

 

Right to Know and Delete

If you are a California resident, you have rights to delete your personal information we collected and know certain information about our data practices in the preceding 12 months. In particular, you have the right to request the following from us:

  • The categories of personal information we have collected about you;
  • The categories of sources from which the personal information was collected;
  • The categories of personal information about you we disclosed for a business purpose or sold;
  • The categories of third parties to whom the personal information was disclosed for a business purpose or sold;
  • The business or commercial purpose for collecting or selling the personal information; and
  • The specific pieces of personal information we have collected about you.

To exercise any of these rights, please contact us using the details provided in this privacy policy.

 

Shine the Light

If you are a California resident, in addition to the rights discussed above, you have the right to request information from us regarding the manner in which we share certain personal information as defined by California’s “Shine the Light” with third parties and affiliates for their own direct marketing purposes.

To receive this information, send us a request using the contact details provided in this privacy policy. Requests must include “California Privacy Rights Request” in the first line of the description and include your name, street address, city, state, and ZIP code.

Kontakt os

For eventuelle spørgsmål eller bekymringer vedrørende dit privatliv kan du kontakte os ved hjælp af følgende detaljer:

We are Friends support team

hello@wearefriends.today.


Se Privatlivs politik på engelsk (original og ikke oversat version)